Dit zeggen je vingers over je persoonlijkheid!

12253


Het geheim hiervan schuilt in de verhouding tussen de wijsvinger en de ringvinger. Laat u hierdoor niet misleiden, dames – deze test geldt enkel voor mannen! De lengte van de vingers komen overeen met het testosterongehalte in het lichaam. De drie types zijn A, B en C zoals afgebeeld.

Een kleine opmerking: ook vrouwen kunnen dit zeer zeker nuttig vinden. Denk aan de eerste afspraakjes!

Advertisement

A. Korte Wijsvinger, Lange Ringvinger

Blijkbaar horen knappe mannen in deze categorie thuis. Knap en ontvankelijk – ze maken snel vrienden. Als ze hun kans willen grijpen, leggen ze wat meer durf en opdringerigheid aan de dag. Deze eigenschap komt hen overigens ten goede in het bedrijfsleven, omdat ze een natuurlijk talent hebben om geld te verdienen.

B. Korte Ringvinger, Lange Wijsvinger

Mannen in deze categorie ogen zelfverzekerd en een beetje ijdel. Vreemd genoeg doen ze het goed als ze met rust gelaten worden en zijn ze het meest productief als ze alleen werken. Als je verliefd wordt op een man met deze eigenschap, zorg er dan voor dat je zelf het initiatief neemt, want ze vragen niet snel iemand mee uit.

C. De Ringvinger en Wijsvinger zijn Even Lang

Een gelijkmatige lengte betekent kennelijk een evenwichtige persoonlijkheid. Deze mannen zijn relatiegericht en hartelijk, maar bovenal hechten ze waarde aan loyaliteit. Ze lijken in harmonie te zijn met zichzelf en de wereld en zijn over het algemeen heel gemakkelijk in de omgang.

1
2
Advertisement