Met deze eenvoudige truc kan je een blikje openen!

20789

Word Vindingrijk

Iedereen kent de truc om een bierdopje eraf te halen zonder flesopener, toch? Wat dacht je van het openen van een wijnfles met een sleutel in plaats van een flesopener? Dit is niet alleen handig, maar je ziet er ook nog eens cool uit terwijl je het doet. Dit kan je volgende trucje zijn op een feestje – of het kan je zelfs redden van de honger, wie weet? Er valt niets te verliezen bij het leren ervan, dus laten we verder gaan met de uitleg.

Maximale Efficiëntie

Youtube, de smeltkroes van nuttige hacks en DIY handleidingen, heeft het antwoord op deze vraag. Het kanaal ‘The Crazy Russisch Hacker’ presenteert een ingenieuze, praktische manier om je blikje te openen. En dan bedoelen we dat letterlijk! Hoezo, vraagt u zich misschien af? Je hoeft geen karate te leren, je hoeft alleen maar de bovenkant van het blikje over een ruw maar horizontaal oppervlak te wrijven. Draai het daarna om en druk op de zijkanten – het deksel zou moeten opengaan. Als het de eerste keer niet werkt, probeer het wrijven dan nog eens!

Advertisement

De volgende video gaat ervan uit dat je een lepel bij de hand hebt. Dat is redelijk als je alleen de blikopener mist. Zorg ervoor dat je deze ook eens probeert:

1
2
Advertisement